Forum Settings
       
Reply To Thread

MAINTENANCEFollow

#27 Jun 14 2013 at 7:40 AM Rating: Excellent
They're starting to come online now.
#28 Jun 14 2013 at 7:40 AM Rating: Decent
***
1,163 posts
Ok, I was looking for those worlds, too. Thanks, Wint.
#29 Jun 14 2013 at 7:41 AM Rating: Good
I'm NOT watching this super awesome intro video right now!!!!!!
#30 Jun 14 2013 at 7:45 AM Rating: Excellent
Worlds are up but no log in available yet in the launcher.
#31 Jun 14 2013 at 7:45 AM Rating: Good
****
6,899 posts
I had the same problem yesterday, because I was inputting my email address instead of my actual username. It even mentions on the instructions link to use your username/nickname to login. Log into SE Account Management and check what your username is and try that. If it's still not working, my only guess would be that it locked you out temporarily for attempting too many times in a short window. Relax, wait a half hour, and try again.
#32 Jun 14 2013 at 7:46 AM Rating: Excellent
**
837 posts
You can log in now.
#33 Jun 14 2013 at 7:47 AM Rating: Good
**
352 posts
seneleron wrote:
Nope, I'm sorry. You send out a bunch of beta keys to people who were frustrated enough to walk away, and the first thing that happens when they even THINK about maybe giving SE another shot is "username or password is incorrect" for 20 minutes?

This is a very good indication of what's to come.

I should have known better.



I feel your pain, thats why i started to right down all my passwords and usernames, dam you turbo tax!!
#34 Jun 14 2013 at 7:47 AM Rating: Good
Needs More Smut
******
21,262 posts
I don't even have a play button on my client, even though the worlds are up. Smiley: frown
____________________________
FFXI: Catwho on Bismarck: Retired December 2014
Thayos wrote:
I can't understand anyone who skips the cutscenes of a Final Fantasy game. That's like going to Texas and not getting barbecue.

FFXIV: Katarh Mest and Taprara Rara on Lamia Server - Member of The Swarm
Curator of the XIV Wallpapers Tumblr and the XIV Fashion Tumblr
#35 Jun 14 2013 at 7:47 AM Rating: Good
***
2,232 posts
IMFW wrote:
seneleron wrote:
Nope, I'm sorry. You send out a bunch of beta keys to people who were frustrated enough to walk away, and the first thing that happens when they even THINK about maybe giving SE another shot is "username or password is incorrect" for 20 minutes?

This is a very good indication of what's to come.

I should have known better.



I feel your pain, thats why i started to right down all my passwords and usernames, dam you turbo tax!!


Yep, I have a big excel spreadsheet...password protected of course. It's the only one I have to remember :)
#36 Jun 14 2013 at 7:51 AM Rating: Excellent
**
837 posts
Catwho wrote:
I don't even have a play button on my client, even though the worlds are up. Smiley: frown



I had teh same problem at start wait a bit it will show up. I am online now.
#37 Jun 14 2013 at 7:53 AM Rating: Good
****
6,899 posts
when I open the launcher I get "A system error occurred: 2146697211" followed by an SE web address.
____________________________
Bartel Hayward--- Ultros Server
The Kraken Club <ZAM>
50 WAR • 50 MNK • 50 MIN • 50 GSM • 50 ARM • 50 LTW • 50 CUL • 50 WVR
thekrakenclub.shivtr.com
#38 Jun 14 2013 at 7:54 AM Rating: Good
Needs More Smut
******
21,262 posts
It eventually says "An error has occurred" and the launcher shuts down.

Suppose I should eat some breakfast and go get my nails done. The first weekend where I am UNEMPLOYED and OUT OF SCHOOL and I can't even get in to play the hell out of this thing. Smiley: lol
____________________________
FFXI: Catwho on Bismarck: Retired December 2014
Thayos wrote:
I can't understand anyone who skips the cutscenes of a Final Fantasy game. That's like going to Texas and not getting barbecue.

FFXIV: Katarh Mest and Taprara Rara on Lamia Server - Member of The Swarm
Curator of the XIV Wallpapers Tumblr and the XIV Fashion Tumblr
#39 Jun 14 2013 at 7:55 AM Rating: Decent
Scholar
***
1,104 posts
Exit and reload the launcher. After several tries I was able to log in.
____________________________
http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/character/1053318/
#40 Jun 14 2013 at 8:05 AM Rating: Excellent
**
362 posts
seneleron wrote:
Quote:
Did you use the correct user name? It's not your email address.


I've used every known combination of every known username and pasword *AND* actually changed the password to make sure I hadn't forgotten. One should not, however, require a half dozen different logins for one company and one account.

Quote:
Those are temporary problems


You are correct. HOWEVER: SEcan't afford these kinds of temporary problems if they want to bring estranged players back to the fold. After 3 years and a completely failed first launch, there is a percentage of people that are going to have one problem, say "same fail different day" and go back to their lives.

Maybe I'm missing something, but how is it SE's fault that you have no clue what your username/pw is? Just recover it through the website or support. If it's not working because the system is down *on day 1* then learn to have a little patience as a beta TESTER of the system.
#41 Jun 14 2013 at 8:08 AM Rating: Decent
*
121 posts
Seems the NA/EU worlds aren't up yet.
#42 Jun 14 2013 at 8:11 AM Rating: Decent
Scholar
**
349 posts
Kaelanis wrote:
Seems the NA/EU worlds aren't up yet.


Adamantoise (NA/EU) has been up for about 25 mins. BUT... just dropped connection.
#43 Jun 14 2013 at 8:15 AM Rating: Good
***
3,737 posts
I was able to log in just long enough to make a character.... and then the crashing... always the crashing.
____________________________
svlyons wrote:
If random outcomes aren't acceptable to you, then don't play with random people.
#44 Jun 14 2013 at 8:18 AM Rating: Decent
Made a character

Game crashed

Reloaded and now I'm at the character selection screen with no options :/
#45 Jun 14 2013 at 8:20 AM Rating: Good
****
6,899 posts
Yeah, I don't think they were quite prepared for the server loads. Oh well, hopefully they can fix it soon.
#46 Jun 14 2013 at 8:20 AM Rating: Good
Welp, failing to populate NA lists..looks like I'm going to go **** around on a JP server....
#47 Jun 14 2013 at 8:21 AM Rating: Good
Nevermind, crashed again.....oh boy, here we go again!
#48 Jun 14 2013 at 8:22 AM Rating: Decent
Have any of you guys received the 11005 20879 error during the updater? I'm completely lost. :/
#49 Jun 14 2013 at 8:22 AM Rating: Decent
***
1,910 posts
Able to log in, but no NA/EU servers in list. Is it 4:30AM all over again? :)
#50 Jun 14 2013 at 8:25 AM Rating: Good
***
3,737 posts
So maybe having one data center responsible for the entirety of not-Japan wasn't the best of all possible ideas? Smiley: oyvey

At least this is happening now instead of when they launch.

Edited, Jun 14th 2013 9:26am by Callinon
____________________________
svlyons wrote:
If random outcomes aren't acceptable to you, then don't play with random people.
#51 Jun 14 2013 at 8:27 AM Rating: Good
**
362 posts
Well, in all fairness, if they were ALL in Japan the situation wouldn't necessarily be any different. But hey, think of this is the 'server load' portion of testing :)
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 35 All times are in CST
Anonymous Guests (35)